Medicinski precizna 3D ilustracija mobilnih proteza

Što su mobilne zubne proteze i čemu služe?

Mobilne proteze za zube rješenje su koje koristimo u slučajevima nedostatka jednog ili više zubi, a preporučamo ih kada fiksni protetski radovi nisu izvedivi zbog dentalne situacije pacijenta. Za razliku od fiksnih proteza, njih možete lako skinuti.

Korištenjem suvremenih materijala i tehnologija možemo napraviti mobilnu zubnu protezu koja je potpuno ugodna za nošenje, laka za skidanje i savršeno zamjenjuje prirodne zube.

mobilne proteze

Za koga su mobilne zubne proteze idealno rješenje?

Mobilne zubne proteze namijenjene su pacijentima kojima nedostaje više zubi, a često ih izrađujemo i za slučajeve gdje treba zamijeniti sve zube u čeljusti. Pogodne su za pacijente svih dobi, a najčešće trebaju pacijentima kojima su zubi oslabili zbog prirodnog starenja.

Dogovorite besplatan pregled

Razlike između mobilnih proteza prema vrsti rada

Potpune (totalne) proteze

Djelomične (parcijalne) proteze

Kombinirani rad

Proteza na prečku

Lijep i blistav osmijeh može značajno doprinijeti vašem samopouzdanju. U poliklinici Arena Dental dobit ćete vrhunska mobilna protetska rješenja koja će biti ugodna i stabilna za nošenje, dobro ležati u ustima te izgledati potpuno prirodno.

Nikola Džakula

dr.med.dent

Tomislav Radić, dr. med. dent.
  • IZRADA MOBILNIH PROTEZA NAJVIŠE KVALITETE
  • VIŠEGODIŠNJE JAMSTVO NA PROTETSKE RADOVE

Kako izgleda proces ugradnje mobilne proteze?

Prije samog procesa izrade i ugradnje proteze, potrebno je obaviti specijalistički stomatološki pregled koji obuhvaća analizu cjelokupne dentalne situacije, uz snimanje i rendgensku evaluaciju zuba. Na temelju stanja čeljusti preporučit ćemo vam plan terapije, a naš će tim započeti s pripremom za izradu proteze.

Prije samog procesa izrade i ugradnje proteze, potrebno je obaviti specijalistički stomatološki pregled koji obuhvaća analizu cjelokupne dentalne situacije, uz snimanje i rendgensku evaluaciju zuba. Na temelju stanja čeljusti preporučit ćemo vam plan terapije, a naš će tim započeti s pripremom za izradu proteze.

01
Sretan pacijent s mobilnom akrilatnom protezom, izrađenom vrhunskim materijalima

Prednosti ugradnje mobilnih proteza u poliklinici Arena Dental

  • Mobilne proteze izrađene od najkvalitetnijih materijala, korištenjem suvremene tehnologije
  • Mogućnost izrade raznih vrsta proteza, za potpuno bezubu čeljust i nedostatak jednog ili više zubi
  • Izrada proteza u vrlo kratkom roku, po pristupačnoj cijeni

Rezultati ugradnje mobilnih proteza

Ugradnjom mobilne proteze koja savršeno odgovara vašoj čeljusti zamijenit ćemo prirodne zube koji vam nedostaju, vraćajući potpunu funkcionalnost zuba i predivan sjaj vašem osmijehu.

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Česta pitanja o mobilnim protezama za zube

Koliko puta treba vaditi i očistiti zubnu protezu?

Ako nosim protezu za zube, koliko često moram ići na pregled?

Koja je razlika između Wironit i akrilatnih proteza?

Koja je cijena Wironit proteza?

Kada je mobilna proteza bolje rješenje od fiksne proteze?

Ocjena na Googleu

4.8

410 recenzije