Stomatološka poliklinika ARENA postaje ARENA DENTAL!

20. ožujka svake godine se obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja, vrlo bitan datum u svijetu stomatologije. Mi smo na ovaj prigodan datum odlučili objaviti nešto na čemu radimo već neko vrijeme a to je da prisvajamo ime našeg zubotehničkog laboratorija i svi zajedno postajemo Arena Dental!

Pročitajte više

Pretražite

Koliko dugo traju All-on-4 fiksni zubi na implantatima?

All-on-4 metoda je revolucionarna tehnika koja pruža pacijentima mogućnost da imaju čvrst i prekrasan osmijeh. Međutim, kao i svaki medicinski tretman, važno je biti informiran i pridržavati se svih uputa kako bi se osigurala dugotrajnost i kvaliteta vaših novih zuba. Sve o tome koliko dugo traju All-on-4 fiksni zubi na implantatima saznati možete u našem novom blogu!

Pročitaj više

Kako odabrati pravu četkicu za zube?

Odabir prave četkice za zube može biti izazovan s obzirom na različite vrste četkica dostupne na tržištu. U ovom blogu pomoći ćemo vam shvatiti na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira četkice za zube.

Pročitaj više

Zubne Ljuskice - Nadogradnja Osmijeha Bez Oštećenja Prirodnog Zuba

Zubne ljuskice predstavljaju inovativno rješenje za estetske probleme zuba koje omogućuje transformaciju osmijeha bez oštećenja prirodnih zuba. Njihova estetska savršenost, minimalna invazivnost i trajnost čine ih privlačnom opcijom za mnoge pacijente koji teže lijepom i blistavom osmijehu. U ovom blogu vam donosimo sve detalje o ovoj usluzi, koje su njene prednosti i koliko iznosi ukupna cijena.

Pročitaj više

Istina o boli tijekom i nakon ugradnje ALL-ON-4: Bezbolna opcija za novi osmijeh u poliklinici Arena Dental

ALL-ON-4 je inovativna metoda zamjene cijelog niza zuba u jednom zahvatu. Najviše pitanja naših pacijenata, kada je riječ o ovoj usluzi, vezano je uz bol tijekom ugradnje zubnih implantate te nakon cijelog zahvata ugradnje. Sve odgovore donosimo vam u novom blogu!

Pročitaj više

Zubne krunice: Zašto su ključne za ljepši osmijeh i zdrave zube

Ugradnja zubnih krunica u poliklinici Arena Dental pruža mnoge prednosti koje vam omogućuju osmijeh o kojem ste oduvijek sanjali. Bez obzira na razlog, bilo da želite obnoviti oštećene zube, poboljšati estetiku osmijeha ili osigurati trajnost vaših zuba, naš stručni tim je ovdje da vas podrži i pruži vrhunsku njegu. U ovom blogu, istražit ćemo razloge zašto je ugradnja zubnih krunica vaša najbolja opcija i kako možete obogatiti svoj život kroz našu stručnost i brižnost.

Pročitaj više

ALL-ON-4 cijena

ALL-ON-4 metoda jedan je od skupljih zahvata u stomatološkim poliklinikama kojim rješavamo potpunu bezubost te njime pacijenti dobivaju ponovno puni zubni niz i doživotno rješenje. Danas ćemo pokušati objasniti što se krije iza toliko visoke cijene ALL-ON-4 zahvata.

Pročitaj više

Što napraviti kada se zubno meso upali?

Upala zubnog mesa, poznata i kao gingivitis, jedna je od najčešćih bolesti oralne šupljine. To je upalni proces koji zahvaća meka tkiva koja okružuju zube. Neki od simptoma upale zubnog mesa uključuju krvarenje desni prilikom četkanja zubi ili korištenja zubnog konca, crvenilo, oticanje, bol, osjetljivost na toplo i hladno, loš zadah, povlačenje desni te promjenu položaja zubi, kao i klimanje. Kada su vaše desni upaljene, to može biti neugodno, pa čak i bolno. Ali ne brinite, postoje stvari koje možete učiniti kako biste ublažili nelagodu i pospješili ozdravljenje.

Pročitaj više

Najbolja rješenja za bezube čeljusti: Pronađite svoj savršeni osmijeh

Nedostatak zuba ne samo da može utjecati na samopouzdanje i izgled osmijeha, već može dovesti i do drugih problema, kao što su žvakanje hrane, govor i brojni drugi. Kako bi spriječili sram, nelagodu i komplikacije koje su rezultat odgode posjete stomatologu i rješavanja problema bezube čeljusti i gubitka zuba, važno je reagirati na vrijeme i odabrati uslugu koja će sve probleme sa zubima riješiti brzo, bezbolno i po cijeni koja odgovara pacijentu. Gubitak zubi i bezuba čeljust mogu biti izvor velikih frustracija i problema za mnoge ljude.

Pročitaj više