Krunice za zube

– Isplati li se uložiti u kvalitetniju krunicu?

Kada se suočavamo s odlukom o ulaganju u dentalno zdravlje, jedno od najčešćih pitanja koje si postavljamo je: "Isplati li se uložiti više novca u kvalitetniju krunicu?" Ova dilema, koja može izazvati nemalo glavobolja, posebno je relevantna u trenucima kada razmatramo estetske i funkcionalne aspekte našeg osmijeha.

Pročitajte više

Pretražite

Krunice ili ljuskice: razlike i prednosti

U potrazi za unaprjeđenjem estetike i funkcije osmijeha, ključno je razumjeti razlike između zubnih ljuskica i zubnih krunica kako biste donijeli informiranu odluku o optimalnom rješenju za vašu dentalnu situaciju. Današnji blog pružiti će vam dubinsku analizu karakteristika, prednosti i razlika između ova dva stomatološka rješenja.

Pročitaj više

Osnove zubnih implantata: PRVI KORAK PREMA TRAJNOM OSMIJEHU

Zubni implantati nisu samo tehnološki napredno rješenje za nadomještanje izgubljenih zuba, već i ključ za povratak osmijeha koji će trajati cijeli život. U ovom blogu donosimo vam sve detalje o tome što su zapravo zubni implantati, kako izgleda postupak njihovog postavljanja te koje su njihove prednosti.

Pročitaj više

ZUBNE LJUSKICE - U koliko je dolazaka Lara Santini dobila savršeno prirodan i trajan osmijeh?

Lara Santini odlučila je ljepotu svoga lica dodatno uljepšati i svoj osmijeh dovesti do estetskog i funkcionalnog savršenstva. Larin glavni kriterij bila je prirodna bjelina, kao i prirodan izgled i oblik zubi, a budući da su Larini prirodni zubi bili u zdravom dentalnom stanju, odlučili smo se za zubne ljuskice - uslugu koja će sve njezine želje savršeno zadovoljiti uz minimalno brušenje prirodnih zubi. Kako je izgledao cijeli proces od početka pa sve do predivnog novog osmijeha možete pročitati u našem novom blogu u kojem je Lara i podijelila svoje iskustvo u poliklinici Arena Dental!

Pročitaj više

Izbor brenda zubnih implantata : Utječe li odluka na oralno zdravlje pacijenta?

Kada je riječ o nadoknadi izgubljenih zuba, zubni implantati su postali zlatni standard. Imaju sposobnost vraćanja osmijeha i samopouzdanja pacijentima, a ujedno osiguravaju trajnu i funkcionalnu zamjenu za prirodne zube. No, postavlja se pitanje: Je li izbor brenda zubnog implantata zaista važan? U ovom blog postu istražujemo ovu temu dublje, uspoređujući standardne implantate brenda MIS i premium implantate brenda Straumann kako biste bili sigurni u svoju odluku o oralnom zdravlju.

Pročitaj više

Što možete očekivati: Troškovi povezani s cijenom zubnih implantata

Izgubili ste zub, i sada razmišljate o implantatu kao rješenju? Sigurno vam je jedno od prvih pitanja – koliko to zapravo košta? Na prvu, cijena zubnog implantata može se činiti visokom, ali kada shvatite sve što se krije iza te cijene, situacija postaje jasnija. U ovom članku razmotrit ćemo sve troškove povezane s postupkom zubnih implantata i objasniti što možete očekivati.

Pročitaj više

Krunice za zube – Isplati li se uložiti u kvalitetniju krunicu?

Kada se suočavamo s odlukom o ulaganju u dentalno zdravlje, jedno od najčešćih pitanja koje si postavljamo je: "Isplati li se uložiti više novca u kvalitetniju krunicu?" Ova dilema, koja može izazvati nemalo glavobolja, posebno je relevantna u trenucima kada razmatramo estetske i funkcionalne aspekte našeg osmijeha.

Pročitaj više

All-on-4 metoda: Što pacijenti trebaju znati prije zahvata

Metoda "All-on-4" postaje sve popularnija u stomatologiji, posebice kada govorimo o zubnim implantatima. No, mnogi pacijenti nisu upoznati s određenim informacijama prije nego što se odluče za ovu terapiju. U ovom blogu osvrnut ćemo se na neke od tih ključnih informacija.

Pročitaj više

Koliko dugo traju All-on-4 fiksni zubi na implantatima?

All-on-4 metoda je revolucionarna tehnika koja pruža pacijentima mogućnost da imaju čvrst i prekrasan osmijeh. Međutim, kao i svaki medicinski tretman, važno je biti informiran i pridržavati se svih uputa kako bi se osigurala dugotrajnost i kvaliteta vaših novih zuba. Sve o tome koliko dugo traju All-on-4 fiksni zubi na implantatima saznati možete u našem novom blogu!

Pročitaj više