Ručna dorada fiksne proteze ALL ON 4
  • Višegodišnje jamstvo na protetske radove
  • Doživotno jamstvo na zubne implantate
  • Izrada vrhunskih radova u kratkom roku
  • Najkvalitetniji materijali, ekološki potpuno prihvatljivi
  • 100%-tno zadovoljstvo naših pacijenata
zubotehnički laboratorij

Suradnja iz koje nastaje najljepši osmijeh

Za stvaranje najljepšeg osmijeha, stomatolog i zubotehničar ne mogu raditi jedan bez drugoga, a velika je prednost kada surađuju u istom timu.

Zato smo u poliklinici Arena Dental objedinili kompletnu stomatološku uslugu. Kontinuirano pratimo svjetske trendove, ulažući u vlastitu tehnologiju i ljude te pomičući granice kvalitete, brzine i profesionalnosti. Iz svega toga nastaju vrhunska i dugotrajna dentalna rješenja, po kojima nas pacijenti i prepoznaju.

Dogovorite besplatan pregled

Potpuno digitalni laboratorij, za brzu i preciznu izradu

Korištenjem digitalne CAD/CAM tehnologije, naš tim od 13 iskusnih dentalnih tehničara kreirat će savršeno protetsko rješenje za vas, u samo nekoliko koraka.

Najprije skeniramo zube korištenjem intraoralnog ili ekstraoralnog skenera. On pretvara geometrijske podatke (dimenzije zuba) u digitalni, trodimenzionalni oblik, kojeg se zatim može u potpunosti oblikovati u računalnom programu.

Najprije skeniramo zube korištenjem intraoralnog ili ekstraoralnog skenera. On pretvara geometrijske podatke (dimenzije zuba) u digitalni, trodimenzionalni oblik, kojeg se zatim može u potpunosti oblikovati u računalnom programu.

01
CAM-CAD izrada akrilat totalne proteze

Što je CAD/CAM tehnologija?

CAD/CAM je digitalna tehnologija koja podrazumijeva najnovije metode 3D skeniranja, projektiranja i printanja svih tipova protetskih nadomjestaka. CAD je kratica za engleski izraz Computer Aided Design, odnosno računalno potpomognuto oblikovanje. CAM je kratica za Computer Aided Manufacturing, što je u prijevodu računalno potpomognuta izrada.

Izrađujemo sve vrste protetskih radova

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.