• Stvarno sam ugodno iznenađena cijelim timom Arena Dental. Od mog prvog dolaska stvarno sam se osjećala i dobro i sigurno i da sam u profesionalnim rukama - od cura na recepciji pa sve do doktorice i mog tehničara, tako da stvarno nemam što drugo reći nego da sam prezadovoljna. Stvarno nisam mogla napraviti bolji odabir od Arena Dental, od početka do kraja!

  Lara Santini

 • Htio sam najkvalitetnije i najbolje i to sam na kraju i dobio. Imao sam veliki strah od zubara, ali iskreno da vam kažem nikakvu bol nisam osjetio. Strah od zubara kod mene više ne postoji! Ovo je savršeno!

  Goran Marjanović

 • Stvar koja mi se najviše dojmila u ovoj ordinaciji je ljubaznost i profesionalnost apsolutno svih djelatnika. Od onoga kad su me iz centra podrške podsjećali na termine svaki dan, zatim kolegice na recepciji, apsolutno preljubazne žene i sami doktori i asistenti, stvarno su bili užasno profesionalni i ljubazni, sama sam rekla doktorici da bih se vratila ovdje svaki tjedan nešto raditi. Stvarno sam i više nego zadovoljna!

  Dorotea Kovačević

 • Postupak je protekao bezbolno, ugodno, svi su bili jako ljubazni i pristupačni i zadovoljan sam sa cijelim timom poliklinike Arena Dental.

  Damir Dautović

 • Nikada nisam čekala. Bila sam stvarno sretna da sam, čim sam došla, odmah bila na redu. S doktorima mogu reći također sve super, tip-top!

  Suzana Toplak

 • Od prvog do završnog rada bilo je sve super. Savršeno i bez ikakve zamjerke, jedino što mogu reći je hvala!

  Toni Romanić

 • Od centra podrške, doktora, recepcije, svi su bili odlični! Preporučila bih polikliniku Arena Dental svima. Ako i vi tražite novi osmijeh, poliklinika Arena Dental je pravo mjesto za vas!

  Ivna Lukšić

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Ocjena na Googleu

4.8

410 recenzije