• Htio sam najkvalitetnije i najbolje i to sam na kraju i dobio. Imao sam veliki strah od zubara, ali iskreno da vam kažem nikakvu bol nisam osjetio. Strah od zubara kod mene više ne postoji! Ovo je savršeno!

  Goran Marjanović

 • Imao sam strah od zubara, ali uopće nije strašno, niti boli. Totalno je, mogu reći, bezbolno. Ja sam zadovoljan 100 posto!

  Baldo Torbarina

 • Jako dugo sam imala strašan strah od zubara jer sam imala jako loša iskustva u djetinjstvu. Jednom kad se uđe u ordinaciju, vaši doktori su vrlo opušteni i puni razumijevanja - nikad nemaš osjećaj da te treba biti strah. Za rješavanje straha Arena Dental je savršen odabir! Kad dođeš na ovakvo mjesto onda to stvarno promijeni život na bolje.

  Martina Rožman

 • Kad je ovako ljubazno osoblje i doktori, tu strah nestaje. S doktorom je od prve sekunde našeg susreta sve funkcioniralo perfektno. Od dogovora za termine, sestara, recepcije, svi su jako ljubazni i samo imam riječi pohvale, ništa drugo!

  Mario Mutak

 • Pacijentica s potpunom keramičkom krunicom -cirkon

  Jako sam zadovoljna uslugom poliklinike Arene Dental! Doktori su izuzetno pristupačni, voljni su sve objasniti i imaju jako puno strpljenja i razumijevanja. Prije sam se bojala zubara, ali ovo iskustvo je bilo divno. Čista petica!

  Maša Možnik

 • Uvijek sam se bojala zubara, međutim susret s Poliklinikom Arena i cijelim timom oduševio me i jednostavno sam se prepustila sa sigurnošću da neće boljeti kao što je prije. Nije me boljelo, zato bih svima preporučila Arenu.

  Zlatica Pučko

 • Iskustvo sa doktorima je definitivno bilo dobro, definitivno ću vas preporučiti, a sa doktorom Lukasom Džodanom sam iznimno zadovoljan.

  Luka Radiček

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Ocjena na Googleu

4.8

410 recenzije