• Htio sam najkvalitetnije i najbolje i to sam na kraju i dobio. Imao sam veliki strah od zubara, ali iskreno da vam kažem nikakvu bol nisam osjetio. Strah od zubara kod mene više ne postoji! Ovo je savršeno!

  Goran Marjanović

 • Postupak je protekao bezbolno, ugodno, svi su bili jako ljubazni i pristupačni i zadovoljan sam sa cijelim timom poliklinike Arena Dental.

  Damir Dautović

 • Nikada nisam čekala. Bila sam stvarno sretna da sam, čim sam došla, odmah bila na redu. S doktorima mogu reći također sve super, tip-top!

  Suzana Toplak

 • Od prvog do završnog rada bilo je sve super. Savršeno i bez ikakve zamjerke, jedino što mogu reći je hvala!

  Toni Romanić

 • Od centra podrške, doktora, recepcije, svi su bili odlični! Preporučila bih polikliniku Arena Dental svima. Ako i vi tražite novi osmijeh, poliklinika Arena Dental je pravo mjesto za vas!

  Ivna Lukšić

 • Jako dugo sam imala strašan strah od zubara jer sam imala jako loša iskustva u djetinjstvu. Jednom kad se uđe u ordinaciju, vaši doktori su vrlo opušteni i puni razumijevanja - nikad nemaš osjećaj da te treba biti strah. Za rješavanje straha Arena Dental je savršen odabir! Kad dođeš na ovakvo mjesto onda to stvarno promijeni život na bolje.

  Martina Rožman

 • Imao sam strah od zubara, ali uopće nije strašno, niti boli. Totalno je, mogu reći, bezbolno. Ja sam zadovoljan 100 posto!

  Baldo Torbarina

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Ocjena na Googleu

4.8

410 recenzije