Analizirajući potrebe te osluškujući želje i financijske mogućnosti svakog pacijenta, svakodnevno kreiramo nove, predivne i zdrave osmijehe. Zadovoljno i sretno lice naših pacijenata naša je najveća preporuka.

 • Metal – keramičke krunice

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Ovome su pacijentu nedostajala 4 zuba, a ostali su mu zubi bili u vrlo lošem stanju. Nakon specijalističkog pregleda, gdje smo odradili detaljnu dijagnostiku i predstavili mu plan terapije, pacijent se odlučio zube nadomjestiti zubnim implantatima, a estetiku i funkcionalnost ostalih zubi popraviti metal-keramičkim krunicama.

  Više o metal-keramičkim krunicama
  Slučaj 1: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 1: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • ALL-ON-4 metoda

  Vrijeme izrade: 5-6 dana

  Potpuno bezuba čeljust ovog pacijenta nije ga spriječila da zauvijek ostane bez predivnog novog osmijeha. Čak štoviše, dobio je osmijeh koji uz pravilnu oralnu higijenu i redovite stomatološke preglede trajati može doživotno. Nakon detaljne analize dentalne situacije i procjene kvalitete kosti ovog pacijenta, zajedno smo se odlučili za ugradnju ALL-ON-4 fiksnog rješenja.

  Više o ALL-ON-4 metodi
  Slučaj 1: Prije ALL-ON-4 metode
  Slučaj 2: Novi osmijeh nakon ugradnje
 • Potpuno cirkonska krunica

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Pacijentica je u našu polikliniku došla nezadovoljna izgledom i veličinom svojih zubi i s čvrstom odlukom kako želi novi osmijeh. Već na prvi pogled je moguće primijetiti da se ovdje radi o bruksizmu, odnosno štetnoj navici stiskanja i/ili škripanja zubima od čega pati velik broj ljudi. Pacijentica je izrazila želju za zubnim ljuskicama no radi zagriza joj je objašnjeno kako nije kandidat za ljuskice te da su bolja opcija cirkonske krunice.
  Ovim rješenjem pacijentici je vraćena estetika njenih generalno čvrstih i zdravih zubi te sada ponovo može pokazivati svoj osmijeh bez skrivanja.

  Više o zubnim krunicama
 • Toronto premium

  Vrijeme izrade: 5-6 dana

  Zanemarivanje oralne higijene, loša genetska predispozicija i izbjegavanje dolazaka kod stomatologa rezultirali su lošem dentalnom stanju pacijenta. Pacijent je želio riješiti sve svoje probleme sa zubima te, nakon što smo ustanovili da je kandidat za ugradnju zubnih implantata, krenuli smo u sastavljanje plana terapije ugradnje Toronto zubnog mosta. Uz predivan novi osmijeh i zdravu dentalnu situaciju, naš je pacijent dobio doživotno jamstvo na ugrađene zubne implantate i višegodišnje jamstvo na protetski rad!

  Više o ALL-ON-4 metodi
  Slučaj 1: Prije ALL-ON-4 metode
  Slučaj 2: Novi osmijeh nakon ugradnje
 • Toronto standard i Metal-keramičke krunice

  Vrijeme izrade: 5-6 dana

  Dugo čekanje i zanemarivanje oralne higijene ovog je pacijenta dovelo do loše dentalne situacije. U zajedničkom dogovoru cijelog stručnog tima i pacijenta odlučeno je u gornjoj čeljusti raditi ALL-ON-4 toronto most. U donjoj čeljusti su neki od zubi bili stabilni te se to odlučilo iskoristiti i staviti metal keramičke krunice.
  Sama fotografija nakon završetka zahvata govori više od riječi. Pacijentu smo ponovo vratili osmijeh koji će uz redovito održavanje oralne higijene i redovite stomatološke kontrole trajati još jako dugo.

  Više o ALL-ON-4 metodi

Dogovorite besplatan specijalistički pregled

Rezervirajte termin koji uključuje besplatan specijalistički pregled dentalne situacije, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu usluge u skladu s vašim željama i mogućnostima. Slobodno nas pitajte sve što vas zanima - rado ćemo odgovoriti!

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.