Analizirajući potrebe te osluškujući želje i financijske mogućnosti svakog pacijenta, svakodnevno kreiramo nove, predivne i zdrave osmijehe. Zadovoljno i sretno lice naših pacijenata naša je najveća preporuka.

 • Metal – keramičke krunice

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Ovome su pacijentu nedostajala 4 zuba, a ostali su mu zubi bili u vrlo lošem stanju. Nakon specijalističkog pregleda, gdje smo odradili detaljnu dijagnostiku i predstavili mu plan terapije, pacijent se odlučio zube nadomjestiti zubnim implantatima, a estetiku i funkcionalnost ostalih zubi popraviti metal-keramičkim krunicama.

  Više o metal-keramičkim krunicama
  Slučaj 1: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 1: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • Metal-keramičke krunice

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Ovaj je pacijent imao upalu zubnog mesa te problem s bruksizmom, zbog čega su mu zubi u vrlo lošem stanju. Nakon specijalističkog pregleda i kompletne dijagnostike, pacijentu smo predstavili plan terapije, započevši s temeljitim čišćenjem i paradontološkim liječenjem svih upaljenih zubi. Narušenu smo estetiku i funkcionalnost zatim popravili metal–keramičkim krunicama.

  Više o metal-keramičkim krunicama
  Slučaj 2: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 2: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • Potpuno cirkonska krunica

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Ova je pacijentica htjela popraviti sveukupnu estetiku i funkciju svojih zubi. Nakon detaljne dijagnostike i razgovora s našim timom stručnjaka, odlučila se za cirkon-keramičke krunice, čime je ponovno dobila lijep i prirodan izgled zubi.

  Više o potpuno cirkonskim krunicama
  Slučaj 3: Prije ugradnje cirkon keramičkih krunica
  Slučaj 3: Nakon ugradnje cirkon keramičkih krunica
 • Cirkularni most s cirkon zubnim krunicama

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Nezadovoljan oštećenim zubima i općenitim izgledom svog osmijeha, ovaj je pacijent odabrao cirkularni most kao rješenje za obje čeljusti. Cirkularni most čine cirkon-keramičkih krunice, kojima smo sve zube jedne čeljusti spojili u lijep zubni niz.

  Više o cirkon-keramičkim krunicama
  Slučaj 4: Prije ugradnje cirkularnog mosta i cirkonskih krunica
  Slučaj 4: Nakon ugradnje cirkularnog mosta i cirkonskih krunica
 • Potpuno cirkonska krunica

  Vrijeme izrade: 4-5 dana

  Pacijentica nije bila zadovoljna izgledom, bojom i oblikom svojih zubi. Nakon što smo napravili kompletnu analizu i dijagnostiku njene dentalne situacije, riješili smo estetske i funkcijske probleme ugradnjom cirkonskih krunica, koje smo brzo izradili u našem zubotehničkom laboratoriju. Ovime je pacijentica ponovno dobila prirodan izgled zubi, a na lice joj se vratio predivan osmijeh koji je dugo skrivala.

  Više o potpuno cirkonskim krunicama
  Slučaj 5: Prije ugradnje cirkon keramičke krunice
  Slučaj 5: Nakon ugradnje cirkon keramičke krunice

Dogovorite besplatan specijalistički pregled

Rezervirajte termin koji uključuje besplatan specijalistički pregled dentalne situacije, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu usluge u skladu s vašim željama i mogućnostima. Slobodno nas pitajte sve što vas zanima - rado ćemo odgovoriti!

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.