BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

Zašto estetsko uljepšavanje lica u stomatološkoj poliklinici?

U današnjem svijetu, gdje se ljepota često povezuje s osjećajem samopouzdanja, estetsko uljepšavanje lica postaje sve popularnije. Stomatološka poliklinika Arena Dental proširila je svoju ponudu usluga zahvatima za estetiku lica. Kroz ovaj blog, istražit ćemo zašto je upravo stomatološka poliklinika idealno mjesto za takve zahvate, te istaknuti prednosti stručnosti, sveobuhvatnosti i sigurnosti koje pružamo našim pacijentima.

AUTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

LinkedIn

Koje estetske zahvate od sada imamo u ponudi?

U poliklinici Arena Dental od sada možete pronaći 3 nove usluge za estetiku lica, među kojima su: botox, hijaluronski fileri i PRP tretman.

Botox je revolucionarna estetska procedura koja cilja na smanjenje vidljivosti bora i finih linija na licu. U našoj poliklinici, ova tehnika se primjenjuje uz vrhunsku stručnost i preciznost. Naši doktori, certificirani za ovaj zahvat, koriste najnovije tehnike kako bi postigli prirodan izgled i očuvanu mladolikost kože.

Botox tretman obično traje oko 10-15 minuta, a prvi rezultati postaju vidljivi u roku od nekoliko dana nakon tretmana. Potpuni učinak traje oko 3-6 mjeseci, nakon čega se može ponoviti postupak.

Cijena botox tretmana varira ovisno o broju jedinica koje se koriste i području koje se tretira. Naši stručnjaci će pružiti detaljne informacije o cijeni tijekom konzultacije, no okvirna cijena za 50UI iznosi 300€. Što se tiče mogućih bolova i nuspojava, većina pacijenata opisuje osjećaj blagog peckanja tijekom injekcija, ali nelagoda je kratkotrajna. Moguće nuspojave uključuju privremeno crvenilo ili oticanje na mjestu injekcije, ali ove reakcije obično prolaze u roku od nekoliko dana.

Blog header (30)

Hijaluronski fileri predstavljaju siguran i učinkovit način za oblikovanje kontura lica, popunjavanje bora te povećanje volumena usana. Naši stručnjaci, s dubokim razumijevanjem anatomije lica, pružaju personalizirane tretmane koji naglašavaju prirodnu ljepotu pacijenta. Kroz pažljivo planiranje i preciznu primjenu, postižemo rezultate koji su skladni i estetski privlačni.

Efekti hijaluronskih filera su odmah vidljivi, a potpuni učinak može se primijetiti unutar nekoliko dana nakon tretmana. Trajanje rezultata varira ovisno o tipu filera i području koje se tretira, obično između 6 mjeseci do 2 godine. Cijena hijaluronskih filera ovisi o količini filera koja se koristi i području koje se tretira a cijena za 1 ml iznosi 320 €. Naši stručnjaci će pružiti detaljne informacije o cijeni tijekom konzultacije.

Većina pacijenata doživljava minimalnu nelagodu tijekom tretmana, a moguće je oticanje ili crvenilo na mjestu injekcije. Ove nuspojave obično nestaju u roku od nekoliko dana.

Blog header (31)

Platelet-rich plasma (PRP) tretman predstavlja inovativnu tehniku koja potiče regeneraciju kože i poticanje proizvodnje kolagena. Naši stručnjaci koriste ovu tehniku kako bi poboljšali teksturu kože, smanjili nepravilnosti te postigli svjež i mladolik izgled. Kroz individualni pristup svakom pacijentu, osiguravamo da PRP tretman pruža dugotrajne i prirodne rezultate.

PRP tretman obično zahtijeva seriju tretmana s intervalima od nekoliko tjedana. Prvi rezultati postaju vidljivi unutar nekoliko tjedana nakon početnog tretmana, a potpuni učinak se postiže nakon nekoliko mjeseci. Cijena ovog tretmana iznosi 300 €.

Blog header (29)

Zašto zahvat za estetiku lica odraditi u stomatološkoj poliklinici?

Suvremena stomatologija prepoznaje važnost integracije estetskih principa u svoje pristupe. Naši stomatolozi posjeduju duboko razumijevanje anatomije lica te brojne certifikate za preciznu i ispravnu korekciju lica estetskim zahvatima, što ih čini idealnim stručnjacima za obavljanje estetskih zahvata. Kroz kombinaciju stručnosti u dentalnoj i estetskoj medicini, osiguravamo potpunu njegu lica i osmijeha na jednom mjestu.

Također, kombinacija zahvata za estetiku lica i stomatoloških usluga omogućuje pacijentima da ostvare sve svoje estetske ciljeve na jednom mjestu, uz vrhunsku njegu i stručnost naših timova.

Estetsko uljepšavanje lica u stomatološkoj poliklinici Arena Dental predstavlja spoj stručnosti, sigurnosti i praktičnosti. Naši doktori su obučeni i certificirani za obavljanje ovih zahvata, a naš cilj je pružiti pacijentima potpunu njegu za njihovu ljepotu i samopouzdanje na jednom mjestu. Posjetite nas i otkrijte kako možemo poboljšati vaš osmijeh i ljepotu lica s pouzdanošću i stručnošću koju pružamo.

Ako imate pitanja za stomatološke usluge ili zahvate za estetiku lica, slobodno nam se javite i dobiti ćete mogućnost za besplatne konzultacije, na kojima možete saznati koja usluga bi bila idealna za Vaš novi osmijeh ili korekciju lica o kojoj sanjate!

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Posljednje objave

Zašto estetsko uljepšavanje lica u stomatološkoj poliklinici?

Pročitaj više
Pročitaj više

Krvarenje zubnog mesa - slučajnost ili razlog za brigu?

Pročitaj više
Pročitaj više