BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

Stomatološka poliklinika ARENA postaje ARENA DENTAL!

Pobjedite strah od stomatologa.

20. ožujka svake godine se obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja, vrlo bitan datum u svijetu stomatologije. Mi smo na ovaj prigodan datum odlučili objaviti nešto na čemu radimo već neko vrijeme a to je da prisvajamo ime našeg zubotehničkog laboratorija i svi zajedno postajemo Arena Dental!

AUTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

LinkedIn

Temelj svakog zdravog i blistavog osmijeha je pravilno očuvanje oralnog zdravlja i pravilna oralna higijena. Naš cijeli tim redovito radi na podizanju svijesti o važnosti očuvanja oralnog zdravlja jer uredni, čisti i zdravi zubi stvaraju osmijeh koji otvara sva vrata, ruši barijere i izaziva simpatije – a uz našu pomoć takav osmijeh mogu imati svi, čak i oni s najvećim dentalnim problemima.

20. ožujka svake godine se obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja, vrlo bitan datum u svijetu stomatologije.

Mi smo na ovaj prigodan datum odlučili objaviti nešto na čemu radimo već neko vrijeme a to je da prisvajamo ime našeg zubotehničkog laboratorija i svi zajedno postajemo Arena Dental!

Novo ime još bolje i jasnije oslikuje ono što strastveno radimo, a to je stvaranje prekrasnih novih osmijeha i zadovoljnih pacijenata kojima uistinu svakodnevno mijenjamo kvalitetu života.

U proteklih skoro 12 godina poslovanja, glavni cilj naše poliklinike je pružiti sve stomatološke usluge na jednom mjestu, prema najvišim standardima kvalitete, koristeći najmoderniju tehnologiju i materijale, uz individualan pristup, savjetovanje i podršku tijekom cijele terapije.

U tom smjeru nastavljamo i dalje, te s novim imenom želimo još bolje i jasnije raditi na podizanju svijesti o važnosti očuvanja oralnog zdravlja te potaknuti sve naše stare, trenutne i buduće pacijente da posjete našu polikliniku i osiguraju si blistav i zdrav osmijeh.

Naših 18 doktora stručnjaka su tu da svakom pacijentu posvete individualno i ponude mu trajno rješenje za njegov dentalni problem

Otpočetka poslovanja radimo na ulaganju u naše zaposlenike koji redovito posjećuju razne edukacije i usavršavanja s ciljem pružanja što bolje i kvalitetnije usluge. Pratimo sve nove trendove u svijetu stomatologije te također radimo na ulaganju u najmoderniju stomatološku opremu kako bi našim pacijentima zahvat bili što ugodniji i što bezbolniji te kako bi iz naše poliklinike izašli u potpunosti zadovoljni sretni s novim osmijehom.

Ulaganje u nove tehnologije - dentalni laser

U Arena Dentalu ćemo vas vrlo rado savjetovati kako pravilno i lakše provoditi oralnu higijenu, a ove godine smo uložili u dentalni laser – modernu i najnoviju tehnologiju u svijetu stomatologije pomoću kojeg smo napravili iskorak u skladu s modernim principima dentalne medicine. Dentalni laser se upotrebljava za različite tretmane zubnog mesa, uklanjanje karijesa, otvaranje implantata, podizanje dna sinusa te ostale minimalno invazivne tehnike. U usporedbi s tradicionalnim metodama ima niz benefita, manje je invazivan, manje traumatičan, omogućuje brži oporavak, precizniji je i smanjuje šanse za infekcije. To ga čini popularnim izborom za pacijente i stomatološke prakse koji traže modernije i naprednije metode liječenja.

Arena Dental nastavlja s investicijama

Arena Dental nastavlja i dalje s investicijama u opremanje poliklinike kako bismo uvijek i stalno bili na usluzi pacijentima. Pretvaranje njihovih zuba u divan novi, trajni osmijeh naša je konstantna misija.

Osim promjene imena, sve ostalo ostaje isto. naš tim vas nestrpljivo čeka na istom mjestu, spreman da vam pomogne kreirati osmijeh kakav ste oduvijek željeli!

Naručite se na besplatan pregled i dopustite nam da vam kreiramo osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

Dogovorite besplatan specijalistički pregled

Rezervirajte termin koji uključuje besplatan specijalistički pregled dentalne situacije, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu usluge u skladu s vašim željama i mogućnostima. Slobodno nas pitajte sve što vas zanima - rado ćemo odgovoriti!

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Posljednje objave

Krvarenje zubnog mesa - slučajnost ili razlog za brigu?

Pročitaj više
Pročitaj više

Krunice ili ljuskice: razlike i prednosti

Pročitaj više
Pročitaj više