BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

Istina o boli tijekom i nakon ugradnje ALL-ON-4: Bezbolna opcija za novi osmijeh u poliklinici Arena Dental

ALL-ON-4 je inovativna metoda zamjene cijelog niza zuba u jednom zahvatu. Najviše pitanja naših pacijenata, kada je riječ o ovoj usluzi, vezano je uz bol tijekom ugradnje zubnih implantate te nakon cijelog zahvata ugradnje. Sve odgovore donosimo vam u novom blogu!

AUTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

LinkedIn

Napredak u stomatologiji omogućio je moderna rješenja za pacijente koji se bore s gubitkom zuba ili lošim oralnim zdravljem. Jedno od najinovativnijih i najučinkovitijih rješenja je ALL-ON-4, revolucionarna metoda koja pacijentima omogućuje novi osmijeh s minimalnom nelagodom i brzim oporavkom. U poliklinici Arena Dental, razumijemo vaše zabrinutosti oko boli i straha od stomatologa. U ovom blogu, otkrit ćemo istinu o boli tijekom i nakon ugradnje ALL-ON-4 implantata, te kako mi pomažemo pacijentima da se suoče sa strahom i stvaramo novi osmijeh bez stresa.

Što je ALL-ON-4?

Prije nego što razgovaramo o boli, važno je shvatiti što je ALL-ON-4. Ovo je inovativna metoda zamjene cijelog niza zuba u jednom zahvatu. Postupak uključuje ugradnju samo četiri dentalna implantata u čeljust, koji će služiti kao osnova za pričvršćivanje trajnih zubnih nadomjestaka. Zahvaljujući ovoj metodi, pacijenti mogu dobiti potpuno funkcionalan i estetski privlačan osmijeh bez potrebe za individualnom implantacijom za svaki zub.

13

Minimalna nelagoda tijekom postupka

Jedna od najvećih zabrinutosti pacijenata je osjećaj boli tijekom zahvata ALL-ON-4. Međutim, u poliklinici Arena Dental, koristimo najnapredniju tehnologiju i lokalnu anesteziju kako bismo osigurali da se pacijenti osjećaju ugodno tijekom postupka. Anestezija će sam zahvat učiniti bezbolnim, a naš tim iskusnih stomatologa pobrinut će se da se osjećate sigurno i informirano tijekom cijelog procesa.

Brz oporavak nakon postupka

Jedna od prednosti ALL-ON-4 metode je brz oporavak nakon postupka. Zahvaljujući preciznom planiranju i minimalnom broju implantata, pacijenti doživljavaju manje nelagode nakon operacije u usporedbi s tradicionalnim metodama implantacije. Naš tim će vam pružiti sve potrebne upute i savjete kako biste što brže i lakše prebrodili razdoblje oporavka.

Smanjenje straha od stomatologa

Razumijemo da mnogi pacijenti imaju strah od stomatologa, što ih može spriječiti da potraže potrebne dentalne tretmane. U poliklinici Arena Dental, naši ljubazni i brižni stručnjaci posvećeni su pružanju potpore i razumijevanja pacijentima koji se suočavaju sa strahom. Nudimo sigurnu i pozitivnu atmosferu koji će vam pomoći da se osjećate opušteno i ugodno tijekom cijelog procesa.

12

Osigurajte novi osmijeh bez stresa

ALL-ON-4 je izvanredno rješenje za pacijente s gubitkom zuba ili lošim oralnim zdravljem jer pruža dugotrajan i prirodan osmijeh bez stresa. Naši dentalni implantati izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i estetsku privlačnost. Ne samo da ćete imati lijep osmijeh, već će vam i poboljšana funkcionalnost omogućiti da uživate u hrani i smijehu bez briga.

14

ALL-ON-4 metoda je inovativno i bezbolno rješenje za pacijente koji žele novi osmijeh s minimalnom nelagodom. U poliklinici Arena Dental, posvećeni smo pružanju najbolje moguće skrbi pacijentima, smanjenju straha od stomatologa i ostvarivanju osmijeha o kojem ste oduvijek sanjali. Posjetite nas danas i otkrijte kako vam možemo pomoći u ostvarivanju lijepog i zdravog osmijeha koji će trajati cijeli život. Vaše oralno zdravlje i zadovoljstvo naša su najveća briga!

Rezervirajte termin individualnih konzultacija za ALL-ON-4 metodu OVDJE.

Naručite se na besplatan pregled!

Molimo ispunite potrebne podatke kako bismo vam mogli ponuditi termin pregleda. Termin uključuje besplatan specijalistički pregled usne šupljine, konzultacije sa stomatologom, izradu plana terapije te cjenovnu ponudu potrebnih tretmana u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Prije dostavljanja svojih osobnih podataka molimo Vas pročitajte našu Politiku privatnosti i upoznajte se s načinima kako brinemo o Vašim osobnim podacima i koja prava Vam osiguravamo.

Posljednje objave

Krvarenje zubnog mesa - slučajnost ili razlog za brigu?

Pročitaj više
Pročitaj više

Krunice ili ljuskice: razlike i prednosti

Pročitaj više
Pročitaj više